Skaffa bostad och lägenhet i Simrishamn

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Simrishamn så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 10 olika) som du har att välja på för lägenhet i Simrishamn. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Simrishamn kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Skåne.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Simrishamn.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Simrishamn finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Simrishamn. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Simrishamn. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Simrishamn kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Simrishamn som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Simrishamn. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Aktiesop AB
Grånemadsv. 22
272 31 Simrishamn


Exactum Fastighetsförvaltning AB
Viks Fiskeläge 472
272 95 Simrishamn


HKM Fastighets AB
Storg. 23
272 31 Simrishamn


Mäklarhuset
Storg. 17
272 31 Simrishamn


Nordiska Netto
Utsiktsg. 14
272 39 Simrishamn


Rosengången AB
Grånemadsv. 22
272 31 Simrishamn


Simrishamns Bostäder AB
Bruksg. 1
272 36 SIMRISHAMN


Stiftelsen Augusta Östbergs Minne
Torsborg Bed & Breakfast
Gladsax Torsborg 1
272 94 SIMRISHAMN


Österlen Markis och Persienn
Storg. 46
272 32 SIMRISHAMN

Annons:

Lägenhetsinfo om Simrishamn

Simrishamn är en tätort på Österlen i Skåne och centralort i Simrishamns kommun, Skåne län. Staden har tidigare levt väldigt mycket på fisket och rederinäringen. Under flera perioder fram till 1980-talet hade Simrishamn Sveriges största fiskeflotta och var en av Östersjöns största fiskehamnar.

Yta: 449,06 hektar
Invånarantal: 6527, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Simrishamn

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Simrishamn. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Simrishamn innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Simrishamn eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Skåne. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Simrishamn.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.