Skaffa bostad och lägenhet i Malmö

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Malmö så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 18 olika) som du har att välja på för lägenhet i Malmö. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Malmö kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Skåne.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Malmö.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Malmö finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Malmö. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Malmö. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Malmö kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Malmö som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Malmö. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

A-Inredning & Bygg AB
Flygplansg. 17
212 39 MALMÖ


Bellevue Park
Eddag. 3
217 67 MALMÖ


BoKlok Housing AB
Skrivaregatan 1
215 32 MALMÖ


Contentus AB
S. Skolg. 31
214 22 MALMÖ


Fastighetsförvaltare Bergman AB
Nordlinds v. 95
217 73 Malmö


HSB Brf Per Albins Hem
Kulladalstorget 1
215 64 Malmö


Haga Gruppen Fastighetsförvaltning AB
Carl Gustafs v. 16
211 46 Malmö


Heimstaden Malmö
S. Skolg. 39
214 22 MALMÖ


Kanslihuset AB
Väderög. 6
211 24 Malmö


MKB Fastighets AB
Södra Förstadsgatan 47
211 43 Malmö


Malmberg Fastighet AB
Valenciag. 2
211 20 Malmö


Neckings Fastigheter
V. Rönneholmsv. 50 B
217 41 MALMÖ


Riksbyggens Bostadsrättsförening Malmöhus 11
Kollegieg. 9 B
214 54 Malmö


Riksbyggens Bostadsrättsförening Tulpanen i Malmö
Poppelg. 18
213 62 Malmö


SkandiaMäklarna
Slussplan 5
211 30 MALMÖ


Stadsbostäder, Förvaltnings AB
V. Kanalg. 1
211 41 MALMÖ


Victoria Park AB
St. Varvsg. 13 A
211 75 Malmö


Willhem Malmö
Lindängsstigen 14
215 74 MALMÖ

Annons:

Lägenhetsinfo om Malmö

Malmö är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Malmö kommun i Skåne län men även innefattande Arlöv i Burlövs kommun. Malmödelen av tätorten utgör centralort i Malmö kommun, medan Arlöv utgör centralort i Burlövs kommun. Malmö är även residensstad i Skåne län.

Yta: 7 681,36 ha
Invånarantal: 280415, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Malmö

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Malmö. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Malmö innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Malmö eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Skåne. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Malmö.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.