Skaffa bostad och lägenhet i Lund

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Lund så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 17 olika) som du har att välja på för lägenhet i Lund. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Lund kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Skåne.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Lund.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Lund finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Lund. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Lund. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Lund kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Lund som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Lund. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Fastighets AB Runstenen
046 - 12 26 77Fastighetsmäklare Rolf Hettinger AB
Ringv. 5
222 25 Lund


Fernlund Mäklare AB
Gröneg. 7
222 24 LUND


HSB:s Bostadsrättsförening Bindgarnet
St. Söderg. 39
222 23 Lund


HSB:s Bostadsrättsförening Tingvallen i Lund
Skarpskyttev. 12
226 42 LUND


HSB:s Bostadsrättsförening Vårregnet i Lund
Sunnanv. 18 L
222 26 LUND


Husera I Lund AB
Ö. Mårtensg. 20
223 61 LUND


Ikano Fastigheter
Scheelev. 15
223 63 LUND


LKF
L. Tvärg. 21
223 53 Lund


P Dahlqvist Förvaltning AB
Råbyg. 10
223 61 LUND


Peab
Ruben Rausings g. 11 A
223 55 Lund


Skånegårdar AB
Bredg. 25
222 21 Lund


StayAt Lund
Laboratorieg. 10
223 51 Lund


Stigborg Förvaltning AB
Skifferv. 11
224 78 Lund


Thulehem, Stiftelsen
Thulehemsv. 40
224 67 Lund


Veckovåningar i Malmö - Lund AB
Byggmästareg. 19
222 37 LUND


Veidekke Bostad AB
Kalkstensv. 2
224 78 Lund

Annons:

Lägenhetsinfo om Lund

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Lund

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Lund. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Lund innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Lund eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Skåne. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Lund.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.