Skaffa bostad och lägenhet i Lomma

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Lomma så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 11 olika) som du har att välja på för lägenhet i Lomma. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Lomma kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Skåne.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Lomma.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Lomma finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Lomma. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Lomma. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Lomma kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Lomma som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Lomma. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Alnarps Studentbostäder, Stiftelsen
Björnbärsg. 1
234 43 Lomma


Bjurfors Lomma
Kajg. 30
234 39 LOMMA


Ekofastigheter I Lomma AB
Klockarev. 15
234 35 LOMMA


Halljo AB
Kung Knuts g. 15
234 35 LOMMA


Löwkvist Sverige AB
Rödhakev. 8
234 32 Lomma


MarieMäklare & Konsultfirma
Zinkg. 2
234 35 LOMMA


Nybohuset I Lomma AB
040 - 41 63 28Skånsk Fastighetsförmedling AB
Strandv. 101
234 31 LOMMA


Tensor Lund AB
Tjörröd Fastigheter AB
Klockarev. 15
234 35 LOMMA


Örestad Förvaltning Bygg & Fastighet KB
Ö. Almg. 6
234 37 LOMMA

Annons:

Lägenhetsinfo om Lomma

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Yta: 481,99 hektar
Invånarantal: 10837, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Lomma

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Lomma. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Lomma innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Lomma eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Skåne. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Lomma.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.