Skaffa bostad och lägenhet i Limhamn

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Limhamn så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 16 olika) som du har att välja på för lägenhet i Limhamn. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Limhamn kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Skåne.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Limhamn.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Limhamn finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Limhamn. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Limhamn. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Limhamn kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Limhamn som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Limhamn. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Anderssons Fastighetsbyrå AB, Göran & Anette
Järnvägsg. 20
216 14 Limhamn


Bostaden i Malmö Förvaltnings AB
Roddareg. 20
216 12 Limhamn


East & West Mäklarfirma
Linnég. 25
216 12 Limhamn


Fagerhyltan Fastigheter 10 AB
Fagerhyltan Fastigheter 9 AB
Fastighetsmäklare Anders Persson AB
Linnég. 51 B
216 14 Limhamn


HSB Bostadsrättsförening Rosenvång 2
Västanv. 53
216 15 LIMHAMN


Hallonqvist fastighetsbyrå AB
Tegnérg. 58
216 12 Limhamn


Hanssons Fastigheter Limhamn AB
Limhamnsgårdens Allé 8
216 16 Limhamn


Hyllievångs Fastighetsbyrå AB
Hyllie Kyrkov. 87
216 17 LIMHAMN


Idrottens Fastigheter AB
Hyllie Kyrkov. 77
216 17 LIMHAMN


Landgren
Övägen 8 A
216 42 LIMHAMN


Mitzi Frändevi Fastighetsmäklare
Tegnérg. 35
216 14 Limhamn


Röing Arkitekter AB
Järnvägsg. 17
216 14 Limhamn


Teckomatorp 15:44 AB
Schaktugnsg. 5
216 16 Limhamn


Öp Torna 4 AB
Strandg. 7
216 12 Limhamn

Annons:

Lägenhetsinfo om Limhamn

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Limhamn

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Limhamn. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Limhamn innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Limhamn eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Skåne. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Limhamn.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.