Skaffa bostad och lägenhet i Landskrona

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Landskrona så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 14 olika) som du har att välja på för lägenhet i Landskrona. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Landskrona kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Skåne.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Landskrona.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Landskrona finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Landskrona. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Landskrona. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Landskrona kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Landskrona som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Landskrona. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Adamit AB
Landskrona
261 35 Landskrona


Fastighets AB Norra Roten 1
Fastighets AB Stora Norregatan 22
HHN Nilsson Fastighets AB
Föreningsg. 4
261 36 LANDSKRONA


HSB Landskrona Ek. För.
Storg. 25
261 22 Landskrona


Haris AB
L. Strandg. 11
261 31 Landskrona


Jinnestål Förvaltning
Svaneg. 5
261 39 Landskrona


Landskrona Gjörloff 2 AB
Gjörloffsg. 126
261 34 LANDSKRONA


Landskronahem, AB
Pjäsg. 14
261 45 LANDSKRONA


Lindström Fastigheter AB
Eriksg. 90
261 33 Landskrona


Mäklarfirman Markholm & Partners AB
Borgmästarg. 14
261 32 LANDSKRONA


Nyhamnshus I Landskrona AB
0418 - 569 00Paulssons Fastigheter Öresund AB
Järnvägsg. 25
261 32 LANDSKRONA


Peab
Varvsv. 113
261 35 Landskrona

Annons:

Lägenhetsinfo om Landskrona

Landskrona är centralort i Landskrona kommun. Tätorten hade 30499 invånare år 2010. Den ligger vid Öresund i västra Skåne, mellan Helsingborg och Lund. Landskrona stad grundades möjligen den 20 mars 1413, då fiskeläget Sønder Sæby gavs stadsprivilegier av unionskungen Erik av Pommern.

Yta: 12,09 km2
Invånarantal: 30499, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Landskrona

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Landskrona. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Landskrona innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Landskrona eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Skåne. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Landskrona.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.