Skaffa bostad och lägenhet i Kristianstad

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Kristianstad så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 13 olika) som du har att välja på för lägenhet i Kristianstad. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Kristianstad kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Skåne.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Kristianstad.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Kristianstad finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Kristianstad. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Kristianstad. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Kristianstad kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Kristianstad som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Kristianstad. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

ABK, AB Kristianstadsbyggen
N. Kaserng. 4
291 32 Kristianstad


Adaptus Rehab AB
V. Storg. 22
291 31 KRISTIANSTAD


Areskougs Fastighetsförvaltning AB Claes Areskoug
V. Storg. 18
291 31 KRISTIANSTAD


Byggnads AB Bröderna Persson
Döbelnsg. 10
291 31 KRISTIANSTAD


Dahlqvistintressenter AB
Döbelnsg. 9
291 31 KRISTIANSTAD


Förvaltningsaktiebolaget Floresta
Vasag. 7
291 53 KRISTIANSTAD


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
V. Storg. 47
291 31 KRISTIANSTAD


Mäklarhuset i Kristianstad AB
G. Långebrog. 34 B
291 59 KRISTIANSTAD


Möllebackens Fastighetsförmedling
Stridsvagnsvägen 9
291 39 KRISTIANSTAD


Peab
Industrig. 8
291 36 Kristianstad


Skooghs Bygg AB
Björkhemsv. 15 D
291 54 Kristianstad


Sölvesborgsanden 12 AB
Döbelnsg. 10
291 31 KRISTIANSTAD


Zafe Care Holding AB
Industrig. 2
291 36 Kristianstad

Annons:

Lägenhetsinfo om Kristianstad

Kristianstad är en tätort som är centralort i Kristianstads kommun i Skåne län. Orten är Sveriges 30:e största tätort och Skånes fjärde största, med 35 711 invånare. Kristianstad är den svenska livsmedelsindustrins största centrum och över 3 500 personer är anställda inom livsmedelsindustrin...

Yta: 1 768,62 hektar
Invånarantal: 35711, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Kristianstad

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Kristianstad. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Kristianstad innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Kristianstad eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Skåne. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Kristianstad.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.