Skaffa bostad och lägenhet i Klippan

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Klippan så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 7 olika) som du har att välja på för lägenhet i Klippan. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Klippan kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Skåne.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Klippan.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Klippan finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Klippan. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Klippan. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Klippan kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Klippan som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Klippan. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Bosab Fastighetsförvaltning AB
Vedbyv. 41
264 35 KLIPPAN


Fastighetsbyrån
Storg. 27
264 33 KLIPPAN


Klippan Tingshuset 11 AB
Milltown AB
Vedbyv. 10
264 35 KLIPPAN


Tonielsen Fastighets AB
Söndraby 7632
264 37 KLIPPAN


Treklövern Bostads AB
Storg. 43
264 32 Klippan


Åke Dahl Fastighets AB
Storg. 26
264 33 KLIPPAN

Annons:

Lägenhetsinfo om Klippan

Klippan är en tätort och centralort i Klippans kommun i Skåne län. I nordöstra delen av tätorten ligger kyrkbyn Vedby med Vedby kyrka. I Klippan ligger även S:t Petri kyrka. I Klippan finns en lång företagstradition med 1200 aktiva företag med en spridning från små enmansföretag till specialiserade branscher som transport, verkstad, livsmedel...

Yta: 500,12 hektar
Invånarantal: 8116, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Klippan

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Klippan. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Klippan innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Klippan eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Skåne. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Klippan.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.