Skaffa bostad och lägenhet i Höllviken

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Höllviken så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 13 olika) som du har att välja på för lägenhet i Höllviken. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Höllviken kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Skåne.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Höllviken.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Höllviken finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Höllviken. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Höllviken. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Höllviken kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Höllviken som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Höllviken. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Ania Mäklare
Möllev. 7 C
236 31 HÖLLVIKEN


Carlhem Fastighets AB
Falsterbov. 96
236 51 HÖLLVIKEN


Christoffersson Fastigheter
Steffensv. 46 C
236 38 Höllviken


Fastighets AB Kämpe
Sjötorpsv. 3
236 34 Höllviken


Hellsten Publishing AB
Anders Olsv. 44 A
236 37 HÖLLVIKEN


Malena Kvist Fastigheter
Ljungsätersv. 38
236 41 Höllviken


Malmöhus Mäklarna AB
Ö. Fädriften 45
236 36 Höllviken


Mäklarhörnan
Birgittav. 1
236 33 HÖLLVIKEN


Näsets Fasad och Taktvätt AB
Östersjöv. 94 B
236 36 Höllviken


Regston AB
S. Gyllenbergsv. 17 B
236 31 HÖLLVIKEN


Spillkråkan AB
S. Klockv. 6
236 42 HÖLLVIKEN


Spitoula Fastighets AB
Sandhusv. 3
236 41 Höllviken


Tomce Fastigheter
Polisv. 1
236 31 HÖLLVIKEN

Annons:

Lägenhetsinfo om Höllviken

Höllviken är en tätort i Vellinge kommun i Skåne län. Höllviken är kommunens största tätort både yt- och befolkningsmässigt. Tätorten Höllviken är belägen från slättlandet öster om Falsterbonäset fram till Falsterbokanalen. I sydöst gränsar egentliga Höllviken mot ortsdelen Kämpinge.

Yta: 653,98 hektar
Invånarantal: 10607, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Höllviken

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Höllviken. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Höllviken innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Höllviken eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Skåne. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Höllviken.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.