Skaffa bostad och lägenhet i Helsingborg

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Helsingborg så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 16 olika) som du har att välja på för lägenhet i Helsingborg. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Helsingborg kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Skåne.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Helsingborg.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Helsingborg finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Helsingborg. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Helsingborg. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Helsingborg kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Helsingborg som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Helsingborg. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

3etage Fastighetsmäklare
Kullag. 52
252 20 HELSINGBORG


Annegården
Byalagsg. 33
256 56 Helsingborg


Fabera Fastighetsservice
Drottningg. 129
254 33 HELSINGBORG


Förvaltnings AB Punktum
Drottningg. 141
254 33 HELSINGBORG


Haga Bostäder AB
Minörgatan 8
254 61 Helsingborg


Helsingborgshem, AB
Drottningg. 136
254 33 HELSINGBORG


HusmanHagberg
Tullareg. 10
252 67 Helsingborg


Lebo Fastighetsmäklare
Lövängsv. 9
252 84 HELSINGBORG


Lennart Anderssons Bostäder, AB
Babordsv. 1
252 85 Helsingborg


Riksbyggen
Järnvägsg. 18
252 78 Helsingborg


Schoug Mäklarfirma
Örebrog. 32
252 50 Helsingborg


SkandiaMäklarna
Pålsjög. 9
254 41 Helsingborg


Tretorp Förvaltning AB
Drottningg. 29
252 21 Helsingborg


Viadukten Förvaltnings AB
Carl Krooks g. 40
252 25 Helsingborg


Wallenstam AB
Pålsjög. 21 F
254 40 HELSINGBORG


helsingHouse fastighetsmäklare
S. Storg. 8
252 23 Helsingborg

Annons:

Lägenhetsinfo om Helsingborg

Helsingborg är centralort i Helsingborgs kommun och ligger i Skåne län. Helsingborg tätort hade 2010 97122 invånare[4] och utgör befolkningsmässigt Sveriges åttonde största tätort, Skånes andra största stad (efter Malmö) och ingår i Öresundsregionen. Helsingborg ligger vid Öresunds smalaste del där ...

Yta: 3 840,98 hektar
Invånarantal: 97122, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Helsingborg

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Helsingborg. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Helsingborg innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Helsingborg eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Skåne. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Helsingborg.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.