Skaffa bostad och lägenhet i Hässleholm

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Hässleholm så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 13 olika) som du har att välja på för lägenhet i Hässleholm. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Hässleholm kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Skåne.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Hässleholm.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Hässleholm finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Hässleholm. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Hässleholm. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Hässleholm kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Hässleholm som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Hässleholm. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Almquist K E, Fastighetsförv.
Gjutareg. 8
281 51 HÄSSLEHOLM


Blocket Förvaltning AB
Kaptensg. 2
281 48 HÄSSLEHOLM


Capello Fastighets AB
Vallg. 1
281 31 HÄSSLEHOLM


Dahlblom, Fastighets AB B
Grönängsslingan 10
281 33 HÄSSLEHOLM


Fastighetsbyrån
Frykholmsg. 4
281 31 HÄSSLEHOLM


Hässlehem AB
Röingeg. 38
281 38 Hässleholm


K-Fast Eslöv AB
Bultv. 7
281 43 Hässleholm


K-Fast Helsingborg AB
Bultv. 7
281 43 Hässleholm


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Andra Avenyen 14
281 32 Hässleholm


Peab
Industrig. 28
281 43 Hässleholm


Påltua AB
Bultv. 7
281 43 Hässleholm


Riksbyggen
Västertorg 1
281 47 Hässleholm


Stenborgs Fastighetsförvaltning
Västertorg 1
281 47 Hässleholm

Annons:

Lägenhetsinfo om Hässleholm

Hässleholm är centralort i Hässleholms kommun i Skåne län. 2000 invigdes Hässleholm kulturhus med bibliotek, biograf, restauranger och samlingslokaler. Hässleholm har under senare år blivit något av ett fäste för elektronica i Sverige.

Yta: 1 203,45 hektar
Invånarantal: 18500, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Hässleholm

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Hässleholm. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Hässleholm innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Hässleholm eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Skåne. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Hässleholm.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.