Skaffa bostad och lägenhet i Eslöv

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Eslöv så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 16 olika) som du har att välja på för lägenhet i Eslöv. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Eslöv kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Skåne.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Eslöv.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Eslöv finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Eslöv. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Eslöv. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Eslöv kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Eslöv som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Eslöv. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

BA Bygg Fastigheter
Åkeriv. 19
241 38 ESLÖV


Eslöv Slaktaren 17 AB
Bryggareg. 3
241 30 ESLÖV


Eslövs Bostads AB
Repslagareg. 2
241 32 ESLÖV


Eslövs Hantverksförenings Fastighetsaktiebolag
Fastighetsförmedling Söder AB
Ryttarebacken 8
241 35 Eslöv


Häglunds Fastighetsförvaltning
Bryggareg. 3
241 30 ESLÖV


Köpmannen 8
Skålpundsv. 31
241 36 ESLÖV


Sh Hackspetten Malmö AB
Simon&Son Fastigheter AB
Transportv. 25
241 38 ESLÖV


Skanskom Fastigheter AB
Bryggareg. 3
241 30 ESLÖV


Skansporten Fastighetsförvaltning, AB
Bryggareg. 3
241 30 ESLÖV


Ströprodukter Bed & Breakfast
Österby
241 92 ESLÖV


Ståhls Förvaltning I Eslöv AB
Ystadsv. 9
241 38 ESLÖV


Åsgården
Skeglinge 1002
241 93 Eslöv


Örestadsmäklarna
Storg. 7
241 30 ESLÖV


Örtofta Slott
046 - 24 95 61


Annons:

Lägenhetsinfo om Eslöv

Eslöv är centralort i Eslövs kommun i Skåne län och Sveriges 70:e största tätort med 17748 invånare år 2010. Spannmålshandel ägde tidigt rum vid stationen, vilken i folkmun kallades Eslövs börs. På 1870-talet fanns det bland annat två bryggerier, hästslakteri, sex brödbagerier, bokbindare, kopparslagare, svarvare...

Yta: 914,02 hektar
Invånarantal: 17748, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Eslöv

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Eslöv. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Eslöv innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Eslöv eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Skåne. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Eslöv.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.