Skaffa bostad och lägenhet i Bjärred

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Bjärred så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 5 olika) som du har att välja på för lägenhet i Bjärred. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Bjärred kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Skåne.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Bjärred.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Bjärred finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Bjärred. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Bjärred. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Bjärred kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Bjärred som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Bjärred. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Mamego AB
Björkv. 18
237 37 Bjärred


Procedural Properties AB
Ö. Kennelv. 17
237 35 Bjärred


Ta Egendomsinvest AB
S. Västkustv. 36
237 36 BJÄRRED


Tallfarm & Fru AB
S. Västkustv. 36
237 36 BJÄRRED


Trollskogens Samfällighetsförening
Trollsjöv. 75
237 33 Bjärred

Annons:

Lägenhetsinfo om Bjärred

Bjärred är en tätort i Lomma kommun i Skåne län, drygt 10 km väster om Lund och drygt 5 km norr om Lomma. Bjärred ligger vid Lommabukten, en bukt av Öresund. I Bjärred bor 44,3 % av Lomma kommuns befolkning. Strax öster om Bjärred går motorvägen på E6/E20.

Yta: 479,10 hektar
Invånarantal: 9542, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Bjärred

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Bjärred. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Bjärred innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Bjärred eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Skåne. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Bjärred.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.