Skaffa bostad och lägenhet i Båstad

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Båstad så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 12 olika) som du har att välja på för lägenhet i Båstad. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Båstad kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Skåne.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Båstad.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Båstad finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Båstad. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Båstad. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Båstad kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Båstad som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Båstad. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Benne Fastighets AB
Ängelsbäcks Byav. 32
269 92 Båstad


Bostadsrättsföreningen Sommaren
Häljarpsv. 65
269 94 Båstad


Båstad Eldaren 3 AB
Köpmansg. 102
269 31 BÅSTAD


Båstad Houseservice, AB
Hallandsv. 209
269 96 Båstad


Båstad Östra Karup 2:7 AB
Hemmeslövsv. 33
269 96 Båstad


Båstadhem AB
0431 - 750 30Böskestorp Ranch
Böskestorpsv. 116
269 92 Båstad


C Ekwurtzel Förvaltning I Jönköping AB
Tulpanv. 29 A
269 31 BÅSTAD


Christian Knutsson I Kattvik A
Kattviksv. 509
269 91 BÅSTAD


Skånegården, Bostadsrättsföreningen
Lindallén 13
269 34 Båstad


Varalövs Fastighets AB
N. Ringv. 35
269 40 BÅSTAD


Villa Åsen AB
Kungsbergsv. 43
269 36 Båstad

Annons:

Lägenhetsinfo om Båstad

Båstad är en tätort och centralort i Båstads kommun, Skåne län. Båstad är den största orten på Bjärehalvön och har station på Västkustbanan. Orten ligger vid Hallandsås. Huvuddelen av tätorten ligger i Båstads socken i landskapet Skåne, men de östra delarna Hemmeslövsstrand och Eskilstorpsstrand tillhör Östra Karups socken i Halland.

Yta: 626,62 hektar
Invånarantal: 4961, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Båstad

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Båstad. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Båstad innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Båstad eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Skåne. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Båstad.