Skaffa bostad och lägenhet i Åstorp

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Åstorp så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 12 olika) som du har att välja på för lägenhet i Åstorp. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Åstorp kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Skåne.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Åstorp.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Åstorp finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Åstorp. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Åstorp. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Åstorp kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Åstorp som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Åstorp. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Bjuvs Samordningsförbund
Storg. 7
265 34 åstorp


Bonum Dui Fastigheter AB
Euroimp AB
042 - 500 10Fastighets AB Backsippan 14-16
Fastighets AB Balder
Esplanaden 15
265 34 åstorp


Fastighetsbyrån
Torgg. 4
265 34 åstorp


Kikaren 8 Fastighets AB
Kvidingebyggen AB
Storg. 3
265 34 åstorp


Samaju Fabriksgatan 20 AB
Florag. 5
265 31 ÅSTORP


Söderåsen Bostads AB
Ormastorpsg. 36
265 35 ÅSTORP


Örkelljunga Ankaret 12 och 13 Fastighets AB
Örkelljunga Högkullen 1 och 2 Fastighets ABAnnons:

Lägenhetsinfo om Åstorp

Åstorp är en tätort i nordvästra Skåne, till största delen belägen i Åstorps kommun men även inkluderande en liten del av Ängelholms kommun. Åstorpsdelen av tätorten utgör centralort i Åstorps kommun. Åstorp är beläget vid Söderåsens västra sluttning nära den viktiga motorvägen på E4:an.

Yta: 712,32 hektar
Invånarantal: 9488, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Åstorp

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Åstorp. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Åstorp innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Åstorp eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Skåne. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Åstorp.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.