Skaffa bostad och lägenhet i Arlöv

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Arlöv så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 11 olika) som du har att välja på för lägenhet i Arlöv. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Arlöv kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Skåne.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Arlöv.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Arlöv finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Arlöv. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Arlöv. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Arlöv kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Arlöv som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Arlöv. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Arh & B Fastigheter
Fiskareg. 4
232 35 ARLÖV


Bröderna Perssons Fastighetsbolag I Lidingö AB
Testvägen 18
232 37 ARLÖV


Burlövs Bostäder AB
Dalbyv. 35
232 34 Arlöv


Burlöws Bostäder
Dalbyv. 35
232 34 Arlöv


Fredrik Svensson Holding AB
Trossg. 18
232 36 Arlöv


HSB:s Bostadsrättsförening Jacob Persgården i Arlöv
Jakob Persv. 7
232 31 ARLÖV


Kronetorp Park Projekt AB
Lundav. 91 A
232 39 ARLÖV


Lindvall Invest & Holding AB
Hammarv. 1
232 37 ARLÖV


Lummervägen AB
Företagsv. 26
232 37 ARLÖV


Norbäcks byggservice med transport
Egnahemsv. 8
232 39 ARLÖV


Rojava AB
Jakob Persv. 2
232 31 ARLÖV

Annons:

Lägenhetsinfo om Arlöv

Arlöv är en del av tätorten Malmö och centralort i Burlövs kommun i Skåne län. Arlöv började växa som industriort från 1869 och orten utmärker sig genom sin blandning av låg villabebyggelse och höghus- och industriområden.

Yta: 518 hektar
Invånarantal: 10201, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Arlöv

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Arlöv. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Arlöv innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Arlöv eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Skåne. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Arlöv.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.