Skaffa bostad och lägenhet i Ängelholm

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Ängelholm så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 14 olika) som du har att välja på för lägenhet i Ängelholm. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Ängelholm kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Skåne.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Ängelholm.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Ängelholm finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Ängelholm. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Ängelholm. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Ängelholm kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Ängelholm som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Ängelholm. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

AB Ängelholmshem
Thuling. 1 B
262 41 ängelholm


Brännborn Fastigheter AB
Heimdallg. 52
262 71 ÄNGELHOLM


Howea AB
042 - 21 09 97HusmanHagberg
Storg. 83 D
262 35 ÄNGELHOLM


KJ Fastigheter AB
N. Sockerbruksg. 3
262 63 ängelholm


Kastanjelunden i Ängelholm
Nybrov. 1
262 63 ängelholm


Leeman & Olsson Förvaltnings AB
Åkerslundsg. 10
262 73 ÄNGELHOLM


Melin Förvaltnings AB
Kameng. 4
262 32 ängelholm


Mjb Invest I Ängelholm AB
Doktorsg. 1 H
262 52 ängelholm


Peab
Valhall Park
262 74 ängelholm


Riddargården AB
S. Varalövsv. 27
262 96 ängelholm


Rönnemäklaren AB
Skolg. 7
262 31 ÄNGELHOLM


Ängelholms Vandrarhem i Centrum
Landshövdingev. 2
262 52 ängelholm


Åsahus AB
Ängelholm
262 63 ängelholm

Annons:

Lägenhetsinfo om Ängelholm

Ängelholm är en tätort och centralort i Ängelholms kommun i Skåne län. Genom tätorten slingrar sig Rönne å som mynnar ut i Skälderviken. Ängelholm är känt för sina lergökar och kallas i folkmun för "Lergökastan". ågra viktiga företag är Varalövs Tunnfabrik, Engelholms Glass, Prisjakt , HemoCue, Marco, Rittal och Swedwood.

Yta: 1 283,34 hektar
Invånarantal: 23240, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Ängelholm

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Ängelholm. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Ängelholm innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Ängelholm eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Skåne. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Ängelholm.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.