Skaffa bostad och lägenhet i Åhus

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Åhus så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 8 olika) som du har att välja på för lägenhet i Åhus. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Åhus kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Skåne.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Åhus.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Åhus finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Åhus. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Åhus. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Åhus kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Åhus som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Åhus. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Brömag I Kristianstad AB
Bockv. 6
296 33 ÅHUS


Din Mäklare Peter Olvsborn AB
Köpmannag. 15
296 31 ÅHUS


E Magnusson Förvaltnings AB
Bockv. 6
296 33 ÅHUS


Kai-Jak Fastighets AB
Åvägen 22
296 38 åhus


Moneygirl AB
Eskaderv. 34
296 37 ÅHUS


Mäklarhuset Åhus & Södertorg
Vallg. 30
296 31 ÅHUS


Mårtensson Mäklare AB
Köpmannag. 27
296 31 ÅHUS


Sten 6 I Åhus AB
Sandvaktareg. 20
296 35 ÅHUS

Annons:

Lägenhetsinfo om Åhus

Åhus är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län, belägen vid Helge åns norra utlopp i Hanöbukten. Åhus har 9 423 åretruntboende (2010)[1] och en betydande sommarpopulation. Varje år ordnas Åhus Beachhandboll Festival och Åhus Beach Soccer som lockar många spelare och besökare.

Yta: 963,09 hektar
Invånarantal: 9423, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Åhus

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Åhus. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Åhus innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Åhus eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Skåne. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Åhus.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.