Skaffa bostad och lägenhet i Vadstena

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Vadstena så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 8 olika) som du har att välja på för lägenhet i Vadstena. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Vadstena kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Östergötland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Vadstena.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Vadstena finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Vadstena. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Vadstena. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Vadstena kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Vadstena som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Vadstena. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Andersson & Karn Fastighetsbyrå AB
St. Torget 3
592 30 VADSTENA


Home4u Made In Sweden AB
Motalag. 2
592 32 VADSTENA


Johansson Martin
Lasarettsg.
592 30 VADSTENA


Sol Bo AB
Lundby 103
592 92 VADSTENA


Stiftelsen Helena och A P Tornells Donationsfond
Hagebyhöga
592 94 VADSTENA


Vadstena Fastighets AB
Hovsv. 2 C
592 40 Vadstena


Vadstenaknapen Fastighets AB
Hamng. 7 B
592 30 VADSTENA


Wadstena Hus AB
Motalag. 18
592 32 VADSTENA

Annons:

Lägenhetsinfo om Vadstena

Vadstena är en tätort i Östergötland samt centralort i Vadstena kommun, Östergötlands län. Vadstena ligger på Vätterns östra strand, 16 kilometer sydväst om Motala. Öster om staden utbreder sig Östgötaslätten.

Yta: 341,22 hektar
Invånarantal: 5613, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Vadstena

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Vadstena. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Vadstena innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Vadstena eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Östergötland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Vadstena.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.