Skaffa bostad och lägenhet i Söderköping

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Söderköping så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 12 olika) som du har att välja på för lägenhet i Söderköping. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Söderköping kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Östergötland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Söderköping.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Söderköping finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Söderköping. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Söderköping. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Söderköping kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Söderköping som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Söderköping. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Doupè Förvaltning AB
0121 - 213 19ERA Bostadsmäklarna
Skönbergag. 23
614 30 SÖDERKÖPING


Ekängens Fastigheter I Söderkö
Perstorp Ekängen
614 92 SÖDERKÖPING


Fastighetsbolaget Bagaren 1 AB
Kompassg. 27
614 33 Söderköping


Fastighetsbolaget Frontespisen Gästgivaren 4 AB
Kompassg. 27
614 33 Söderköping


Granhammar 3:19 Fastighets AB
Mariehov Korsbrinken
614 92 SÖDERKÖPING


Htt Förvaltnings AB
Mäster Olofsg. 5
614 32 SÖDERKÖPING


Mjw Fastighet AB
Bottna Måntorpet
614 97 Söderköping


Ramunderstaden AB
Margaretag. 23
614 31 Söderköping


Serander Fastighetsförmedling AB
Storg. 7
614 30 SÖDERKÖPING


Slussvakten Fastighets AB
Ågatan 21 A
614 34 SÖDERKÖPING


Wiggeby Gård
Wiggeby G. Stroo 1
614 93 Söderköping

Annons:

Lägenhetsinfo om Söderköping

Söderköping är en tätort i Östergötland samt centralort i Söderköpings kommun i Östergötlands län. Stadskärnan har i stort sett bevarat medeltida gatunät, och delar av staden har en äldre samlad småstadsarkitektur i trä. Under marken finns upp till tre meter tjocka lager med lämningar av medeltidsbebyggelsen.

Yta: 402,38 hektar
Invånarantal: 6992, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Söderköping

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Söderköping. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Söderköping innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Söderköping eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Östergötland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Söderköping.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.