Skaffa bostad och lägenhet i Motala

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Motala så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 17 olika) som du har att välja på för lägenhet i Motala. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Motala kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Östergötland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Motala.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Motala finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Motala. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Motala. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Motala kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Motala som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Motala. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Andersson & Karn Fastighetsbyrå AB
Drottningg. 23
591 30 Motala


Arne Fyrk
Dynudden 26
591 37 MOTALA


Bostadsstiftelsen Platen
Platensg. 1
591 35 MOTALA


Bostadsstiftelsen Platen
Lustigkullev. 4
591 47 Motala


Christer Ringström Förvaltning AB
Midsommarv. 40
591 52 Motala


Egirs Fastigheter I Motala AB
Prinsg. 27
591 32 Motala


Fastighets AB Radiomasten
Drottningg. 26
591 26 MOTALA


Fastighetsbyrån
Bispmotalag. 10
591 30 Motala


Four Media Fastighets AB
Hälljo Fastighets AB
Prinsg. 2
591 26 MOTALA


Jabe Fastighet AB
Utsiktsv. 9 A
591 35 MOTALA


Kindström & Friberg Fastighetsförvaltning HB
Laxberget AB
Strandv. 37
591 36 Motala


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Prästg. 2
591 30 Motala


Mannersons Fastighets AB
Poppelg. 8
591 35 MOTALA


Master Partner AB
Agneshögsg. 26
591 71 MOTALA


Utåsa Egendom
Ulvåsa 101
591 95 MOTALA

Annons:

Lägenhetsinfo om Motala

Motala är en tätort i Östergötland samt centralort i Motala kommun i Östergötlands län. Staden ligger vid Göta kanal och Motala ström mellan sjöarna Vättern och Boren, och är Östergötlands tredje största stad.

Yta: 1 928,62 hektar
Invånarantal: 29823, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Motala

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Motala. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Motala innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Motala eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Östergötland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Motala.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.