Skaffa bostad och lägenhet i Mjölby

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Mjölby så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 17 olika) som du har att välja på för lägenhet i Mjölby. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Mjölby kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Östergötland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Mjölby.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Mjölby finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Mjölby. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Mjölby. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Mjölby kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Mjölby som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Mjölby. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Andersson & Karn Fastighetsbyrå AB
Jerikodalsg. 2
595 30 MJÖLBY


Benjill Förvaltnings AB
Kungsv. 57
595 41 MJÖLBY


Bostadsbolaget
Burensköldsv. 6
595 30 MJÖLBY


Egirs Fastigheter
Hallevadsg. 4
595 24 Mjölby


Egirs Fastigheter I Motala AB
Ergu Fastigheter
Fornsjöv. 4
595 44 Mjölby


Fastighetsbyrån
St. Torget 3
595 30 MJÖLBY


Fredrik Eriksson Fastigheter I Mjölby AB
Linderg. 8
595 51 Mjölby


Hogstadius Fastigheter, Kanikegården
Kanikeg. 1
595 41 MJÖLBY


Hägglunds Fastighet
Burensköldsv. 14
595 30 MJÖLBY


Linhardts Fastigheter AB
Bockarpsv. 50
595 51 Mjölby


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Kungsv. 56
595 30 MJÖLBY


Peab
Kyrkog. 25
595 30 MJÖLBY


Riksbyggens Bostadsrättsförening Mjölby-Hus Nr 5
Folkungag. 35 D
595 32 MJÖLBY


Riksbyggens Bostadsrättsförening Mjölby-Hus Nr 6
Stjärng. 14
595 33 Mjölby


SkandiaMäklarna
Kungsv. 67
595 41 MJÖLBY


Svensk Fastighetsförmedling
Kungsv. 60
595 30 MJÖLBY

Annons:

Lägenhetsinfo om Mjölby

Mjölby är en tätort i Östergötland samt centralort i Mjölby kommun, Östergötlands län. Bland Mjölbys största arbetsgivare idag återfinns företaget Toyota Material Handling (tidigare BT Group), som på orten tillverkar olika typer av eldrivna truckar, samt Väderstad AB, beläget i Väderstad snart utanför Mjölby, som tillverkar lantbruksmaskiner.

Yta: 845,49 hektar
Invånarantal: 12245, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Mjölby

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Mjölby. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Mjölby innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Mjölby eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Östergötland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Mjölby.