Skaffa bostad och lägenhet i Linköping

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Linköping så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 21 olika) som du har att välja på för lägenhet i Linköping. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Linköping kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Östergötland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Linköping.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Linköping finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Linköping. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Linköping. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Linköping kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Linköping som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Linköping. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

AB Stångåstaden
Tornbyv. 1
582 73 Linköping


Bryggaregården AB
013 - 20 86 70Crendo Fastighetsförvaltning AB
Kolfallsg. 5
582 73 Linköping


Klövern
Roxtorpsg. 9
582 73 Linköping


Lbb Fastighets AB I Linköping
Harstenag. 5
582 78 LINKÖPING


Lejonfastigheter AB
S. Stångg. 1
582 73 Linköping


Lindstrands Bygg AB
Vasav. 35
582 33 Linköping


Lindstén Fastigheter AB
Klosterg. 26
582 23 LINKÖPING


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Platensg. 11
582 20 Linköping


Mannersons Fastighets AB
Platensg. 10 B
582 20 Linköping


Mäklarhuset Gomér & Andersson
Göran Dyks g. 5
581 04 LINKÖPING


Peab
Roxtorpsg. 26
582 73 Linköping


Riksbyggen
Gillbergag. 35
581 15 LINKÖPING


Riksmäklaren i Linköping
S:t Larsg. 43
582 24 Linköping


Roger & Roberts Bygg & Fastighets AB
Roxeng. 5
582 73 Linköping


SkandiaMäklarna
Drottningg. 24
582 25 LINKÖPING


Sky Hotel Apartments
Tornbyv. 1
582 73 Linköping


TRABO Fastigheter AB
Stigbergsg. 23
582 45 LINKÖPING


Vasaparken Fastighets AB
Apotekareg. 14
582 24 Linköping


Wiks Fastigheter AB
Klosterg. 29
582 23 LINKÖPING


Willhem Linköping
Skäggetorps Centrum 1
586 44 Linköping

Annons:

Lägenhetsinfo om Linköping

Linköping är en tätort i Östergötland samt centralort i Linköpings kommun, residensstad i Östergötlands län och stiftsstad för Linköpings stift, belägen på Östgötaslätten, strax söder om Stångåns utlopp i Roxen mitt i landskapet och länet. Linköping är också en universitetsstad med Linköpings universitet grundat 1975.

Yta: 42,16 km2
Invånarantal: 104232, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Linköping

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Linköping. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Linköping innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Linköping eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Östergötland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Linköping.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.