Skaffa bostad och lägenhet i Finspång

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Finspång så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 7 olika) som du har att välja på för lägenhet i Finspång. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Finspång kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Östergötland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Finspång.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Finspång finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Finspång. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Finspång. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Finspång kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Finspång som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Finspång. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Björke Fastigheter AB
Granitv. 4
612 95 Finspång


Dn:S Måleri Fastighets AB
Vallonv. 19
612 30 FINSPÅNG


Fastighetsaktiebolaget Skäggebyvägen 9
Skäggebyv. 9
612 44 Finspång


Finspångs Bilverkstad
Bergslagsv. 22
612 37 Finspång


Mo Gård Fastighet AB
Norralundsv. 13
612 44 Finspång


Ripskogs Fastighet I Norrköping AB
Östermalmsv. 39
612 41 FINSPÅNG


Vallonbygden AB
Bruksg. 19
612 30 FINSPÅNG

Annons:

Lägenhetsinfo om Finspång

Finspång är en tätort i Östergötland och centralort i Finspångs kommun, Östergötlands län. Finspång är en gammal bruksort med flera större industrier bland andra Siemens Industrial Turbomachinery AB (tillhör Siemens-koncernen), Aurubis, SAPA och SSAB.

Yta: 818,15 hektar
Invånarantal: 12440, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Finspång

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Finspång. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Finspång innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Finspång eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Östergötland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Finspång.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.