Skaffa bostad och lägenhet i Åtvidaberg

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Åtvidaberg så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 10 olika) som du har att välja på för lägenhet i Åtvidaberg. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Åtvidaberg kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Östergötland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Åtvidaberg.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Åtvidaberg finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Åtvidaberg. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Åtvidaberg. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Åtvidaberg kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Åtvidaberg som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Åtvidaberg. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Axel Karlsson Fastighetsförvaltning Akti
Björsäter Högboda Gård
597 94 åtvidaberg


Baroniet Adelswärd AB
Adelsnäs Gårdskontor
597 91 ÅTVIDABERG


Bygg och Maskin Göran Karlsson AB
Klints Fastigheter
Ljungv. 4
597 43 åtvidaberg


Svensk Fastighetsförmedling
Stortorget 1
597 30 åtvidaberg


Svensk Spansk Fastighetskontor AB
Ryttargränd 7 A
597 31 ÅTVIDABERG


Åff Sport & Konferens AB
Åtvidabergs Bostads AB
Stationshuset 1
597 30 åtvidaberg


Åtvidabergs Elevhem
Bruksg. 16
597 42 ÅTVIDABERG


Åtvidabergs Fastighets AB Tärnan
Bruksg. 3
597 30 åtvidaberg

Annons:

Lägenhetsinfo om Åtvidaberg

Åtvidaberg, lokalt även Åtvid, är en tätort och centralort i Åtvidabergs kommun i Östergötlands län. Gruvföretaget Beowulf Mining har en licens att bryta i Bersbo och Mormor som täcker 225km2.

Yta: 542,03 hektar
Invånarantal: 6859, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Åtvidaberg

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Åtvidaberg. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Åtvidaberg innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Åtvidaberg eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Östergötland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Åtvidaberg.