Skaffa bostad och lägenhet i Nora

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Nora så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 11 olika) som du har att välja på för lägenhet i Nora. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Nora kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Örebro.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Nora.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Nora finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Nora. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Nora. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Nora kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Nora som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Nora. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Bomitt AB
Kungsg. 16
713 31 NORA


Bostadsrättsförening Gråsparven
Kristinebergsv. 1
713 33 NORA


Eknors Fastighets AB
Knutsbergsv. 1
713 30 Nora


Jaanka-Sama Invest AB
Industriv. 1
713 30 Nora


Jobo AB
Egnahemsv. 5
713 32 Nora


Kbb Fastigheter I Örebro AB
Industriv. 1
713 30 Nora


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Svartälvsg. 6
713 31 NORA


Melins Fastighetsförvaltning AB Nora
Noraskogsg. 10
713 32 Nora


Norabostäder AB
Ängg. 11
713 30 Nora


Norahem AB
Heimdalsv. 6
713 32 Nora


Xpt-Ea Fastigheter AB
Enbärsgränd 4
713 33 NORA

Annons:

Lägenhetsinfo om Nora

Nora är en tätort och centralort i Nora kommun. Nora är en av Sveriges bäst bevarade trästäder, med byggnader huvudsakligen från 1700- och 1800-talen. Husen används fortfarande för butiker, hantverk och bostäder.

Yta: 645,07 hektar
Invånarantal: 6526, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Nora

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Nora. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Nora innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Nora eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Örebro. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Nora.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.