Skaffa bostad och lägenhet i Lindesberg

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Lindesberg så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 7 olika) som du har att välja på för lägenhet i Lindesberg. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Lindesberg kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Örebro.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Lindesberg.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Lindesberg finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Lindesberg. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Lindesberg. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Lindesberg kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Lindesberg som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Lindesberg. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Bc Industrifastigheter AB
Tennisg. 2
711 34 LINDESBERG


Familjestiftelsen Rya Gård
Morskoga 233
711 94 LINDESBERG


Lenver AB
Östermalmsv. 10
711 31 Lindesberg


Lindesbergsbostäder AB
Banv. 28
711 31 Lindesberg


Lund AB, Byggnadsfirman
Köpmang. 7
711 30 LINDESBERG


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Kristinav. 49 A
711 30 LINDESBERG


Samuel Karlsson KB
Örebrov. 34
711 91 Lindesberg

Annons:

Lägenhetsinfo om Lindesberg

Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Yta: 782,19 hektar
Invånarantal: 9149, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Lindesberg

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Lindesberg. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Lindesberg innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Lindesberg eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Örebro. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Lindesberg.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.