Skaffa bostad och lägenhet i Laxå

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Laxå så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 4 olika) som du har att välja på för lägenhet i Laxå. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Laxå kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Örebro.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Laxå.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Laxå finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Laxå. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Laxå. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Laxå kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Laxå som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Laxå. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Fratrum Fastigheter AB
Centrumtorget 3
695 30 Laxå


Ifh Properties Laxå AB
Järnvägsg. 1
695 30 Laxå


Laxåhem AB
Casselg. 6
695 30 Laxå


Muscari Fastigheter AB
Postg. 11
695 30 Laxå

Annons:

Lägenhetsinfo om Laxå

Laxå är en tätort i västra Närke samt centralort i Laxå kommun, Örebro län. Laxå är en gammal järnvägsknutpunkt och industriort. I närheten av Laxå ligger Porla brunn. Laxå Special Vehicles tillverkar speciallösningar av chassin och hytter till lastbilstillverkaren Scania.

Yta: 453,58 hektar
Invånarantal: 3064, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Laxå

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Laxå. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Laxå innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Laxå eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Örebro. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Laxå.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.