Skaffa bostad och lägenhet i Åtorp

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Åtorp så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 1 olika) som du har att välja på för lägenhet i Åtorp. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Åtorp kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Örebro.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Åtorp.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Åtorp finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Åtorp. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Åtorp. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Åtorp kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Åtorp som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Åtorp. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Åtorps Vandrarhem
Västerv. 7 E
693 70 åtorp

Annons:

Lägenhetsinfo om Åtorp

Åtorp är en tätort i Degerfors kommun och kyrkbyn i Nysunds socken. Genom det lilla samhället Åtorp rinner Letälven ner mot sjön Skagern. Huvuddelen av tätorten, den del som ligger väster om Letälven, ligger i landskapet Värmland, medan den östra delen ligger i Närke.

Yta: 28,18 hektar
Invånarantal: 212, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Åtorp

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Åtorp. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Åtorp innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Åtorp eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Örebro. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Åtorp.