Skaffa bostad och lägenhet i Kumla

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Kumla så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 11 olika) som du har att välja på för lägenhet i Kumla. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Kumla kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Örebro.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Kumla.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Kumla finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Kumla. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Kumla. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Kumla kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Kumla som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Kumla. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Anek AB
Trumslagareg. 2
692 36 Kumla


Br Group Fastigheter AB
Karaktären Fastighetsförvaltning AB
Sveav. 23
692 30 Kumla


Kumla Bostäder AB
Köpmang. 7
692 31 KUMLA


Kumla Fastigheter AB
Stationsg. 14
692 35 KUMLA


Kumla Fastighetsförvaltning AB
Willéng. 92
692 38 Kumla


Leif Hans Erik Kinneback
Willéng. 92
692 38 Kumla


Melins Fastighetsförvaltning AB
Köpmang. 20
692 30 Kumla


N&C 1 I Kumla AB
Företagsgatan 8
692 71 KUMLA


Näsby Markanläggning AB
Carléns v. 26
692 72 Kumla


Persson, Sten-Ove Andreas
Löveg. 34
692 91 KUMLA

Annons:

Lägenhetsinfo om Kumla

Kumla är en tätort (stad) i Närke och centralort i Kumla kommun i Örebro län. Kumla ligger 4 km från den yttre stadsdelen Mosås i Örebro tätort. Idag finns skotillverkaren Arbesko kvar i Kumla. Bland dagens industrier finns Procordia Food som tillverkar sylt och saft under varumärket BOB och Ericsson som tillverkar mobilkommunikationssystem.

Yta: 778,70 hektar
Invånarantal: 14062, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Kumla

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Kumla. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Kumla innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Kumla eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Örebro. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Kumla.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.