Skaffa bostad och lägenhet i Piteå

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Piteå så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 16 olika) som du har att välja på för lägenhet i Piteå. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Piteå kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Norrbotten.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Piteå.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Piteå finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Piteå. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Piteå. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Piteå kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Piteå som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Piteå. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

A B A N D A Fastigheter AB
Fåröv. 4
941 65 PITEÅ


AKW AB
Nyg. 48
941 33 Piteå


Ankarskatan Fastigheter AB
Uddmansg. 1 A
941 62 Piteå


Arkitekten Fastigheter I Piteå AB
Fåröv. 4
941 65 PITEÅ


Arkitekthuset Monarken AB
Furunäsv. 105
941 52 PITEÅ


B D B Fastigheter AB
Lillbrog. 18
941 33 Piteå


J&J Bostad AB
Ringg. 7
941 64 Piteå


Mimamo AB
Verkstadsg. 9
941 39 Piteå


Norrlands Fastighets Uthyrning & Tjänst
Abjörnssons v. 41
941 64 Piteå


Peab
V. Kajv. 4
941 38 PITEÅ


PiteBo
Hamng. 40
941 32 PITEÅ


Piteå Turistcenter
Bryggarg. 14
941 63 PITEÅ


Reponator HB
G. Pitsundsv. 88
941 43 PITEÅ


Riksbyggen
Persg. 11 B
941 31 Piteå


Skoogs Systemfastigheter AB
Wallsténhus AB
Prästgårdsg. 35
941 32 PITEÅ

Annons:

Lägenhetsinfo om Piteå

Piteå, centralort i Piteå kommun, Norrbotten. Piteå är Sveriges 51:a största tätort med 22 913 invånare av kommunens totalt 40 854 invånare. Piteå är en turist- och sommarstad som svarar för cirka hälften av sommarturismen i Norrbotten. Piteå är även känt för ortens dialekt, pitemål och för maträtten pitepalt.

Yta: 2 473,64 hektar
Invånarantal: 22913, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Piteå

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Piteå. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Piteå innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Piteå eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Norrbotten. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Piteå.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.