Skaffa bostad och lägenhet i Öjebyn

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Öjebyn så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 4 olika) som du har att välja på för lägenhet i Öjebyn. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Öjebyn kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Norrbotten.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Öjebyn.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Öjebyn finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Öjebyn. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Öjebyn. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Öjebyn kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Öjebyn som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Öjebyn. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Brix Fastigheter AB
Hällanv. 68
943 35 ÖJEBYN


Lindbäcks Fastigheter AB
Hammarv. 21 B
943 36 öjebyn


Skandinaviska Prefab AB
Älvsbyv. 15
941 91 ÖJEBYN


WHH Fastigheter i Hortlax AB
Prylv. 10
943 36 öjebyn

Annons:

Lägenhetsinfo om Öjebyn

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Yta:
Invånarantal: 4008, år 1990

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Öjebyn

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Öjebyn. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Öjebyn innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Öjebyn eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Norrbotten. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Öjebyn.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.