Skaffa bostad och lägenhet i Luleå

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Luleå så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 21 olika) som du har att välja på för lägenhet i Luleå. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Luleå kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Norrbotten.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Luleå.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Luleå finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Luleå. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Luleå. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Luleå kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Luleå som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Luleå. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Agna Fastigheter AB
V. Pilg. 18
972 41 LULEÅ


Arkitekthuset Monarken AB
Storg. 42
972 31 Luleå


Bostadsföreningen Simpan Upa
Stationsg. 53 C
972 34 LULEÅ


Diös Fastigheter AB
Varvsg. 47
972 33 Luleå


Fastighetsbyrån
Smedjeg. 12
972 33 Luleå


Galären i Luleå AB
Lulsundsg. 16
972 41 LULEÅ


Hyresgästföreningen
Storg. 30
972 32 LULEÅ


L. Lundströms Fastigheter I Luleå AB
Steng. 8
972 52 LULEÅ


Lillviken AB
Köpmang. 56
972 34 LULEÅ


Lulebo AB
Köpmang. 27
972 33 Luleå


Muraren I Luleå AB
Steng. 8
972 52 LULEÅ


Mäklarhuset Lis-Marie Pettersson
Kungsg. 25 D
972 31 Luleå


Nilsson Fastigheter AB, David
Sandviksg. 72
972 34 LULEÅ


Nordkalotten Hotell & Konferens
Nordkalottvägen 3
972 54 LULEÅ


Norr Com AB
Banv. 9 E
973 46 LULEÅ


Norrbottens Byggmästareförenings Fastighets AB
Storg. 9
972 38 LULEÅ


Peab
Depåv. 4 C
973 47 Luleå


Riksbyggen
Sandviksg. 81
971 06 LULEÅ


Rso Fastigheter, AB
Sleipnerg. 1
974 36 LULEÅ


Tallkvisten Fastigheter AB
Repslagarg. 20
972 39 Luleå


Wedup, AB
Blomg. 3
973 31 LULEÅ

Annons:

Lägenhetsinfo om Luleå

Luleå är en tätort (stad) i Norrbotten samt centralort i Luleå kommun, residensstad för Norrbottens län och stiftsstad för Luleå stift. I Luleå ligger huvudkontoren för företagen LKAB, Max Hamburgerrestauranger och Vattenfall Vattenkraft AB. I Alvik strax utanför Luleå finns huvudkontoret för företaget Liko.

Yta: 2 908,97 hektar
Invånarantal: 46607, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Luleå

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Luleå. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Luleå innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Luleå eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Norrbotten. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Luleå.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.