Skaffa bostad och lägenhet i Kiruna

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Kiruna så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 19 olika) som du har att välja på för lägenhet i Kiruna. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Kiruna kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Norrbotten.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Kiruna.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Kiruna finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Kiruna. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Kiruna. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Kiruna kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Kiruna som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Kiruna. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Ajml Fastigheter I Kiruna AB
Tallbyv. 12
981 41 KIRUNA


Almgrenen AB
Åsv. 4 A
981 92 KIRUNA


Bostadsrättsföreningen Fjället
Föreningsg. 9
981 31 Kiruna


Er-Bygg Fastigheter I Kiruna AB
Ställverksv. 39
981 38 KIRUNA


Fastighetsmästaren
Geologg. 6
981 31 Kiruna


Fjällstadens Fastighets AB
Borrareg. 15 A
981 39 Kiruna


Gammelstabo KB
Gullrisets Lägenhetshotell
Bromsg. 12
981 36 KIRUNA


Hyveln 17 I Kiruna AB
Vibratorv. 3
981 38 KIRUNA


Häggroths Fastigheter AB
Forsv. 14
981 92 KIRUNA


Kirunabostäder AB
Gruvv. 3
981 31 Kiruna


LKAB Fastigheter AB
0771 - 76 03 00LKAB Fastigheter AB
Bromsg. 12
981 36 KIRUNA


Linbanans Fastighets AB
Fältv. 29
981 43 KIRUNA


Logimäklaren
Hjalmar Lundbohmsv. 53
981 39 Kiruna


Magnetit Fast AB
Porfyrv. 50
981 40 Kiruna


Peab
Industriv. 13
981 38 KIRUNA


Riksbyggen
Hjalmar Lundbohmsv. 45
981 34 KIRUNA


Tapparen AB
Urmakareg. 9
981 33 Kiruna

Annons:

Lägenhetsinfo om Kiruna

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Kiruna

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Kiruna. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Kiruna innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Kiruna eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Norrbotten. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Kiruna.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.