Skaffa bostad och lägenhet i Gällivare

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Gällivare så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 10 olika) som du har att välja på för lägenhet i Gällivare. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Gällivare kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Norrbotten.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Gällivare.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Gällivare finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Gällivare. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Gällivare. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Gällivare kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Gällivare som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Gällivare. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Attraktiva Bostäder I Norr, AB
Lasarettsg. 52
982 34 GÄLLIVARE


Augustsson Fastigheter I Gällivare AB
Silfwerbrandsv. 43
982 39 Gällivare


Bergtallen 5 AB
Centrumhuset-Boken AB
Emmoth Invest AB
Klockljungsv. 2
982 35 Gällivare


Eriksson Angust, Jimmy
Fjällnäsgränd 1 A
982 39 Gällivare


Ml Pitefastigheter AB
Storg. 2
982 31 Gällivare


Pa:s Förvaltning AB
TOP bostäder AB
Föreningsg. 4
982 31 Gällivare


Tvl Fastigheter AB
Skomakarev. 13
982 38 GÄLLIVARE

Annons:

Lägenhetsinfo om Gällivare

Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Yta: 747,79 hektar
Invånarantal: 8449, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Gällivare

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Gällivare. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Gällivare innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Gällivare eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Norrbotten. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Gällivare.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.