Skaffa bostad och lägenhet i Boden

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Boden så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 17 olika) som du har att välja på för lägenhet i Boden. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Boden kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Norrbotten.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Boden.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Boden finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Boden. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Boden. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Boden kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Boden som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Boden. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Bamfast AB
Rotorv. 7
961 43 BODEN


Bodenbo
Parkg. 34
961 64 Boden


Bostadsrättsföreningen Herkules
Herkulesg. 1
961 61 BODEN


Botnia Bo AB
Heimdalsg. 7
961 33 Boden


ELON Vidars Radio och TV
Pontonjärv. 6 A
961 43 BODEN


Eman/Hjelte Utveckling, AB
Kyrkg. 30
961 34 BODEN


Ensö Fastigheter AB
Inbyn 18
961 91 Boden


Framtidsbostäder I Boden AB
Åkerby 54
961 95 Boden


Herseus Fastigheter
Sadelmakareg. 1
961 35 Boden


Kåland Förvaltning AB
Kopplingsv. 10 C
961 38 BODEN


Lundströms Fastigheter AB
Hellgrensg. 5 A
961 34 BODEN


Löwal Fastigheter AB
Allég. 22
961 67 BODEN


Norrlägenheter i Boden AB
Björkelundsv. 5
961 62 Boden


Stationsfastigheter AB
Stationsg. 8
961 61 BODEN


Sundbergs Fastigheter
Almg. 6
961 64 Boden


Svensk Fastighetsförmedling
Drottningg. 11
961 35 Boden


Wiksténs Fastigheter AB
Drottningg. 15 B
961 35 Boden

Annons:

Lägenhetsinfo om Boden

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Boden

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Boden. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Boden innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Boden eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Norrbotten. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Boden.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.