Skaffa bostad och lägenhet i Arvidsjaur

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Arvidsjaur så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 3 olika) som du har att välja på för lägenhet i Arvidsjaur. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Arvidsjaur kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Norrbotten.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Arvidsjaur.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Arvidsjaur finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Arvidsjaur. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Arvidsjaur. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Arvidsjaur kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Arvidsjaur som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Arvidsjaur. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Arvidsjaurhem AB
Ö. Skolg. 18
933 31 Arvidsjaur


Bo Bra Fastigheter AB
Domäng. 11
933 32 ARVIDSJAUR


Lubor AB
Stationsg. 30 C
933 32 ARVIDSJAUR

Annons:

Lägenhetsinfo om Arvidsjaur

Arvidsjaur är en tätort i Lappland och centralort i Arvidsjaurs kommun, Norrbottens län. Arvidsjaur är beläget 11 mil söder om polcirkeln och 16 mil väster om Luleå, i mellersta Lappland och tillhör Norrbottens län. Arvidsjaur är ett stort center för Europas bilindustri, som på vinterhalvåret utför biltester i vintermiljö.

Yta: 466,90 hektar
Invånarantal: 4635, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Arvidsjaur

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Arvidsjaur. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Arvidsjaur innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Arvidsjaur eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Norrbotten. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Arvidsjaur.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.