Skaffa bostad och lägenhet i Växjö

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Växjö så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 19 olika) som du har att välja på för lägenhet i Växjö. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Växjö kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Kronoberg.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Växjö.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Växjö finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Växjö. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Växjö. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Växjö kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Växjö som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Växjö. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Bergqvara Gård AB
Bergkvara Gård
355 93 VÄXJÖ


Bergstrand Fastighetsmäklare AB
Norrg. 13
352 31 Växjö


Bostadsrättsföreningen Kungsgården
Slottsbrov. 26
352 62 Växjö


Bostadsrättsföreningen Trasten, Växjö
Pilg. 2
352 36 VÄXJÖ


CA Fastigheter AB
Arabyg. 9
352 46 Växjö


CA Fastighetsservice AB
Nydalav. 54
352 48 Växjö


Fastighetesmäklaren Tommy Talborn
Veckov. 7
352 61 VÄXJÖ


HSBs bostadsrättsförening Munin
Bäckg. 18
352 31 Växjö


Hyresgästföreningen
Östregårdsg. 9
352 40 Växjö


Ingemars Fönsterputs & Städ
Klavérv. 32
352 45 VÄXJÖ


LTB Förvaltning AB
Smedjeg. 24
352 46 Växjö


M2 Gruppen
Smedsvängen 70
352 54 VÄXJÖ


PeHå Förvaltning AB
Verkstadsg. 5
352 46 Växjö


Peab
Illerv. 2
352 45 VÄXJÖ


Petri Hjalmar AB
Hovsg. 10
352 33 Växjö


Riksbyggen
Arabyg. 49
352 46 Växjö


T J Gruppen
Nyg. 4
352 33 Växjö


Växjöbostäder AB
Hejareg. 10 B
352 46 Växjö


Widerstedts Fastighetsförvaltning
Västerg. 6 D
352 30 VÄXJÖ

Annons:

Lägenhetsinfo om Växjö

Växjö är en tätort i södra Smålands inland samt centralort i Växjö kommun, residensstad för Kronobergs län och stiftsstad för Växjö stift. Växjö ligger i ett skogrikt län och det faller sig därför naturligt att skogen länge har varit basnäringen vad gäller näringslivet här. Bland annat har Södra Skogsägarna sitt huvudkontor i staden.

Yta: 3 027,97 hektar
Invånarantal: 60887, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Växjö

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Växjö. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Växjö innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Växjö eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Kronoberg. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Växjö.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.