Skaffa bostad och lägenhet i Markaryd

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Markaryd så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 5 olika) som du har att välja på för lägenhet i Markaryd. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Markaryd kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Kronoberg.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Markaryd.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Markaryd finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Markaryd. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Markaryd. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Markaryd kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Markaryd som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Markaryd. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Alex VVS
Pl 1139
285 91 Markaryd


Graflunds
Kaplansgatan
285 33 Markaryd


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Drottningg. 16
285 31 Markaryd


Markaryd Sjöbris AB
Norregränd 3
285 37 Markaryd


Markaryd Skogsbris AB
Norregränd 3
285 37 Markaryd

Annons:

Lägenhetsinfo om Markaryd

Markaryd är en tätort och centralort i Markaryds kommun i Kronobergs län i Småland. Markaryd ligger längs motorvägen E4, riksväg 15 mellan Halmstad och Karlshamn och vid Markarydsbanan, nära den skånsk-småländska gränsen. Markaryd har en omfattande industriverksamhet där Nibe Industrier AB är ett av de största företagen.

Yta: 490,26 hektar
Invånarantal: 3966, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Markaryd

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Markaryd. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Markaryd innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Markaryd eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Kronoberg. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Markaryd.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.