Skaffa bostad och lägenhet i Ljungby

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Ljungby så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 7 olika) som du har att välja på för lägenhet i Ljungby. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Ljungby kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Kronoberg.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Ljungby.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Ljungby finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Ljungby. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Ljungby. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Ljungby kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Ljungby som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Ljungby. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Anders A. Bygg
Barrstigen 26
341 33 LJUNGBY


Fastighetsbolaget Garvaren i Ljungby AB
Garvaren
341 60 LJUNGBY


Heimstaden Örkelljunga
Kungsg. 32
341 31 LJUNGBY


Ljungbybostäder
Eskilsg. 11
341 30 Ljungby


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Storg. 26
341 30 Ljungby


Terrazahuset I Ljungby AB
St. Torget 1
341 30 Ljungby


Wle Fastigheter AB
Kungsg. 46
341 31 LJUNGBY

Annons:

Lägenhetsinfo om Ljungby

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånarantal: 15205, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Ljungby

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Ljungby. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Ljungby innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Ljungby eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Kronoberg. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Ljungby.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.