Skaffa bostad och lägenhet i Färjestaden

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Färjestaden så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 3 olika) som du har att välja på för lägenhet i Färjestaden. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Färjestaden kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Kalmar.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Färjestaden.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Färjestaden finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Färjestaden. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Färjestaden. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Färjestaden kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Färjestaden som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Färjestaden. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Ny-Byggarna i Färjestaden AB
Industrig. 1
386 32 FÄRJESTADEN


SkandiaMäklarna
Träffpunkt Öland 102
386 33 Färjestaden


Talluddens Stugor & Camping
Runsbäcksv. 2
386 34 FÄRJESTADEN

Annons:

Lägenhetsinfo om Färjestaden

Färjestaden är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på Ölands västkust vid Ölandsbron mittemot Kalmar. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten och dels en separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen).

Yta: 463,98 hektar
Invånarantal: 5018, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Färjestaden

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Färjestaden. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Färjestaden innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Färjestaden eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Kalmar. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Färjestaden.