Skaffa bostad och lägenhet i Värnamo

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Värnamo så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 9 olika) som du har att välja på för lägenhet i Värnamo. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Värnamo kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Jönköping.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Värnamo.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Värnamo finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Värnamo. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Värnamo. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Värnamo kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Värnamo som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Värnamo. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

HSB Gambrinus
Växjöv. 26
331 42 VÄRNAMO


HSB Göta
Växjöv. 26
331 42 VÄRNAMO


HSB förvaltning
Växjöv. 26
331 42 VÄRNAMO


HSB:s Brf. Gröndal
Åkermyntav. 57
331 53 VÄRNAMO


Hem & Co Fastighetsbyrå
Storgatsbacken 21 C
331 30 Värnamo


Mäklarhuset
Storgatsbacken 10
331 30 Värnamo


Peab
Jönköpingsv. 107 A
331 34 Värnamo


Remnes i Värnamo AB
Silkesv. 10 A
331 53 VÄRNAMO


Svensk Fastighetsförmedling
0370 - 172 00


Annons:

Lägenhetsinfo om Värnamo

Värnamo är en tätort och centralort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Värnamo är beläget vid Lagan, en bit ifrån dess mynning i sjön Vidöstern. Namnet Värnamo kommer av värn, i ett gammalt ord med betydelsen hägnad. Näringslivet har till stor del präglats av möbelindustrin, med fler än 30 möbelfabriker mellan 1890 och 1960.

Yta: 1 217,24 hektar
Invånarantal: 18696, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Värnamo

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Värnamo. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Värnamo innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Värnamo eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Jönköping. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Värnamo.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.