Skaffa bostad och lägenhet i Tranås

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Tranås så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 12 olika) som du har att välja på för lägenhet i Tranås. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Tranås kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Jönköping.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Tranås.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Tranås finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Tranås. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Tranås. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Tranås kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Tranås som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Tranås. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

ABH-Konsult
Segelbåtsv. 24
573 93 TRANÅS


Arkon AB
Ö. Järnvägsg. 14
573 33 TRANÅS


Din Bostad
Storg. 51
573 32 Tranås


Din Bostad I Tranås AB
Storg. 51
573 32 Tranås


Gamla Tranås AB
Norrabyv. 2
573 43 Tranås


M2 Gruppen
Storg. 41
573 32 Tranås


Norelius Fastigheter
Hagadalsg. 4
573 40 TRANÅS


Norelius Fastighetsförvaltning , LN Fastigheter AB
Storg. 13
573 32 Tranås


PF Fastighetsservice AB
Vasag. 6
573 31 TRANÅS


Samson Fastigheter
Plöjarg. 1
573 38 Tranås


TRABO Fastigheter AB
Vasag. 13
573 31 TRANÅS


Tranåsbostäder, AB
Piratens g. 1
573 31 TRANÅS

Annons:

Lägenhetsinfo om Tranås

Tranås är en tätort och centralort i Tranås kommun i Jönköpings län. Tranås ligger vid sjön Sommen i norra Småland. I närheten av den går Södra stambanan och Riksväg 32. Namnet Tranås omnämns 1407 när riddaren Karl Magnusson (Örnfot) testamenterar Tranås till Vadstena kloster; särskilt omnämns laxfisket vid Tranås kvarn.

Yta: 1 055,66 hektar
Invånarantal: 14197, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Tranås

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Tranås. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Tranås innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Tranås eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Jönköping. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Tranås.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.