Skaffa bostad och lägenhet i Nässjö

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Nässjö så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 14 olika) som du har att välja på för lägenhet i Nässjö. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Nässjö kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Jönköping.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Nässjö.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Nässjö finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Nässjö. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Nässjö. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Nässjö kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Nässjö som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Nässjö. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Andol Bostad AB
Brog. 1 B
571 31 NÄSSJÖ


Bostadsstiftelsen Annebergshus Nässjö Kommun Tekniska Kontoret
0380 - 51 80 00Byggnadsfirma Eklöf & Son AB
Industrig. 27
571 38 Nässjö


Fastighets AB Stora Torget
Industrig. 44 A
571 38 Nässjö


Förvaltningsaktiebolaget Vägbron
Prästg. 11 A
571 32 Nässjö


HSB Göta
Storg. 49 A
571 32 Nässjö


HSB:s brf Timmermannen
Karinlundsg. 22
571 41 Nässjö


Kapen Fastigheter AB
Rödjeg. 1 C
571 41 Nässjö


Linden, Fastighets AB
Esplanaden 9
571 31 NÄSSJÖ


Nässjö Loket AB
Postg. 5 A
571 31 NÄSSJÖ


Palmgren, Magnus
Sjögärdsg. 46
571 37 NÄSSJÖ


Pettersson & Son AB, Fastighetsfirman
Storg. 26 C
571 31 NÄSSJÖ


Pettersson & Son Förvaltnings AB
0380 - 180 30S M L
Storg. 49
571 32 Nässjö

Annons:

Lägenhetsinfo om Nässjö

Nässjö är en tätort och centralort i Nässjö kommun i Jönköpings län. Nässjös historia börjar 1864, när beslutet togs att Södra stambanan skulle dras genom orten och sedan dess har staden varit känd som en stor järnvägsknut. Tidigare låg här byarna Åker, Rynneryd vid Runnerydsjön där järnvägsstationen anlades.

Yta: 1 143,66 hektar
Invånarantal: 16678, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Nässjö

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Nässjö. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Nässjö innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Nässjö eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Jönköping. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Nässjö.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.