Skaffa bostad och lägenhet i Jönköping

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Jönköping så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 15 olika) som du har att välja på för lägenhet i Jönköping. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Jönköping kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Jönköping.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Jönköping.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Jönköping finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Jönköping. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Jönköping. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Jönköping kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Jönköping som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Jönköping. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Bostadsrättsföreningen Norrgården i Jönköping AB
Lovisag. 153
554 74 Jönköping


Brandtornet AB
Oxtorgsg. 3
553 17 Jönköping


Bygginvest AB, Jönköpings
Kämpev. 31
553 02 Jönköping


City Mäklarna Fastighetsförmedling
Ö. Storg. 70
553 21 JÖNKÖPING


Fastigheterna Nötskrikan 4 & 7
Mäster Gudmunds v. 7 A
553 11 Jönköping


Fastighets AB Eric Ekblad
Borgmästargränd 1
553 20 Jönköping


Fastighetsbyrån
Hoppets Torg 4
553 21 JÖNKÖPING


Gula Villan Kontors-/studenthotell
Tomtebog. 2
553 13 Jönköping


HSB:s brf Tändstickan i Jönköping
Solstickeg. 3
553 13 Jönköping


M2 Gruppen
Jönköping
553 24 Jönköping


SkandiaMäklarna
V. Storg. 23
553 15 Jönköping


Skånegårdar AB
Huskvarnav. 80
554 54 Jönköping


Tosito Invest AB
Parkg. 2
553 15 Jönköping


VätterHem Bostads AB
Klosterg. 10
553 17 Jönköping


Willhem Jönköping
Pilg. 12
553 18 JÖNKÖPING

Annons:

Lägenhetsinfo om Jönköping

Jönköping är en tätort i norra Smålands inland samt centralort i Jönköpings kommun och residensstad för Jönköpings län. Jönköping är Sveriges tionde största tätort med 89396 av kommunens 133136 invånare. Det finns många stora företag i Jönköping, bland annat har Husqvarna AB huvudkontor i Jönköping.

Yta: 4 482,04 hektar
Invånarantal: 89396, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Jönköping

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Jönköping. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Jönköping innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Jönköping eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Jönköping. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Jönköping.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.