Skaffa bostad och lägenhet i Huskvarna

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Huskvarna så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 8 olika) som du har att välja på för lägenhet i Huskvarna. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Huskvarna kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Jönköping.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Huskvarna.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Huskvarna finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Huskvarna. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Huskvarna. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Huskvarna kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Huskvarna som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Huskvarna. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

BoPrima i Jönköping
Bergsg. 41
561 30 Huskvarna


Brottaren Samfällighetsföreningen
Faktorig. 16 E
561 43 Huskvarna


Börefelt Förvaltning AB
Grännav. 54
561 34 Huskvarna


Centrumfastigheter i Huskvarna AB
Rosenborgsg. 28 Rosengallerian
561 31 HUSKVARNA


Kindbergs Förvaltning AB
036 - 18 40 00Roberts Distribution
Hasselg. 9
561 44 HUSKVARNA


Äng Invest, AB
Brunnstorp Skogslid 1
561 93 HUSKVARNA


Önnemo Fastigheter AB
Brunnstorp Skogslid
561 93 HUSKVARNA

Annons:

Lägenhetsinfo om Huskvarna

Huskvarna är en tidigare stad vars bebyggelse ingår i tätorten Jönköping. Till 1906 skrevs namnet med 'q' (Husqvarna), vilket bibehållits av företaget med samma namn. Huskvarnas lägre belägna stadskärna är omgiven av ansenliga, bebyggda höjdområden som Öxnehaga, Pettersberg och Egna Hem, nivåskillnaden är som mest ca 120 meter.

Yta:
Invånarantal: 22800, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Huskvarna

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Huskvarna. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Huskvarna innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Huskvarna eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Jönköping. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Huskvarna.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.