Skaffa bostad och lägenhet i Eksjö

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Eksjö så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 8 olika) som du har att välja på för lägenhet i Eksjö. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Eksjö kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Jönköping.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Eksjö.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Eksjö finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Eksjö. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Eksjö. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Eksjö kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Eksjö som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Eksjö. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Connys Bygg & Takservice AB
Teleg. 3
575 36 Eksjö


Eksjöbostäder AB
Österlångg. 16
575 31 EKSJÖ


Girsågen Förvaltnings KB
Lavettg. 6
575 34 Eksjö


Humble Arkitektkontor AB
Österlångg. 26 A
575 31 EKSJÖ


Itolv AB
Österlångg. 16
575 31 EKSJÖ


Larms Fastigheter Ljungbergska, AB
HÄSSLEÅSVÄGEN 9 9
575 36 Eksjö


Larsson David, Legitimerad Naprapat
Vaxblekaregränd 1
575 32 Eksjö


Mäklartjänst AB
Jungfrug. 13
575 31 EKSJÖ

Annons:

Lägenhetsinfo om Eksjö

Eksjö är en tätort i Småland och centralort i Eksjö kommun, Jönköpings län. Staden har sedan lång tid tillbaka inhyst inrättningar såsom lasarett, tingsrätt och militär. Eksjö finns omnämnd som tingsplats redan på 1300-talet, på den tiden kallades platsen för "Ekesiö".

Yta: 833,89 hektar
Invånarantal: 9701, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Eksjö

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Eksjö. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Eksjö innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Eksjö eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Jönköping. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Eksjö.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.