Skaffa bostad och lägenhet i Svenstavik

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Svenstavik så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 3 olika) som du har att välja på för lägenhet i Svenstavik. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Svenstavik kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Jämtland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Svenstavik.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Svenstavik finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Svenstavik. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Svenstavik. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Svenstavik kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Svenstavik som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Svenstavik. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Bergs Hyreshus AB
Lillhallv. 9
840 40 Svenstavik


Bergs Hyreshus AB
Lillhallv. 9
840 40 Svenstavik


Nordros Fastigheter I Svenstavik AB
Stationsv. 9
840 40 Svenstavik

Annons:

Lägenhetsinfo om Svenstavik

Svenstavik är en tätort och centralort i Bergs kommun i södra Jämtland. Svenstavik ligger i Bergs socken och kom till först efter att Inlandsbanan drogs genom trakten på 1910-talet.

Yta: 150,68 hektar
Invånarantal: 1004, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Svenstavik

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Svenstavik. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Svenstavik innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Svenstavik eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Jämtland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Svenstavik.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.