Skaffa bostad och lägenhet i Östersund

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Östersund så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 19 olika) som du har att välja på för lägenhet i Östersund. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Östersund kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Jämtland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Östersund.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Östersund finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Östersund. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Östersund. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Östersund kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Östersund som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Östersund. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Destination Bydalsfjällen AB
Storg. 56
831 33 ÖSTERSUND


Diös Fastigheter AB
Ringv. 4
831 33 ÖSTERSUND


Gt Bostäder AB
Stuguv. 30
831 36 östersund


Hotell Linden
Storg. 64
831 33 ÖSTERSUND


Hotell Älgen
KÖRFÄLTETSCENTRUM
831 38 östersund


Hyresgästföreningen
Prästg. 48
831 33 ÖSTERSUND


Madsen Bygg
Allég. 41
831 45 östersund


Mäklarhuset
Storg. 34
831 30 östersund


Peab
Armégränd 4
831 32 östersund


Persson Invest Fastigheter
Fagerbacken 55
831 48 ÖSTERSUND


Riksbyggen
Postgränd 8 A
831 30 östersund


Skandiamäklarna i Östersund
Köpmang. 34
831 30 östersund


Småbodarna Fastigheter, AB
Fagerbacken 55
831 48 ÖSTERSUND


Storsjö Förvaltning AB
Thoméegränd 9
831 33 ÖSTERSUND


Storsjöhus Fastigheter AB
Prästg. 65
831 26 ÖSTERSUND


Svensk Fastighetsförmedling
Prästg. 25
831 31 ÖSTERSUND


Tegenovas Samfällighetsförening
Prästg. 31 B
831 31 ÖSTERSUND


Wikstrands Fastigheter
Tullg. 15
831 34 östersund


Östersundshem AB
Rådhusg. 29
831 35 ÖSTERSUND

Annons:

Lägenhetsinfo om Östersund

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Östersund

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Östersund. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Östersund innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Östersund eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Jämtland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Östersund.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.