Stockfelts Fastigheter AB – bostadsföretag inom lägenheter

Annons:
Du bör alltid göra en ordentlig jämförelse mellan olika bostadsföretag och deras utbud innan du tar ett slutgiltigt beslut kring din nya lägenhet i Jämtland län. Annars kan det lätt bli onödigt dyrt eller att man istället får en sämre lägenhet för pengarna. Stockfelts Fastigheter AB är en hyresvärd eller bostadsföretag som är aktivt i Lit och som kan erbjuda dig lägenhet i Lit.
Annons:

Innan du kontaktar Stockfelts Fastigheter AB bör du kontrollera din lista med krav och behov som du har på din eventuella lägenhet i Lit. En av de viktigaste detaljerna när man ska skaffa lägenhet är priset. Så skriv alltid ner din budget så att du vet hur höga bostadsutgifter du har råd med. Utöver det ska du också kontrollera vilka grundläggande krav du har på storlek, området och liknande. Så du bör alltid kolla in mer än ett bostadsföretag i Lit eftersom det då blir lättare att jämföra dina specifikationer med de olika bolagen. Det blir också lättare att få en översikt över priser. Vill du jämföra mera kan du också kolla in bostadsföretag utanför Lit och kolla in hyresvärdar i hela Jämtland.

Kontakta Stockfelts Fastigheter AB i Lit, hyresvärd

Stockfelts Fastigheter AB
Östersundsv. 27
836 31 Lit
0642 - 100 09

Annons:

Hitta till Stockfelts Fastigheter AB i Lit, lägenheter

Hittar du inte till Stockfelts Fastigheter AB kan du använda den här kartan som hjälp.Kommenterat om Stockfelts Fastigheter AB i Lit


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.